Retourneren

Bevalt een product niet of voldoet het (redelijkerwijs) niet aan je verwachtingen? Dan mag je de bestelling altijd geheel of gedeeltelijk retourneren. We hebben hier een paar simpele spelregels voor die overeenkomen met de EU-richtlijnen voor webwinkeliers:

  • Je dient binnen 14 dagen na ontvangst van de goederen aan ons te laten weten dat je gebruik wilt maken van het herroepingsrecht en bestelde goederen terug wilt sturen (hiervoor is een standaardformulier voor herroeping beschikbaar). Wij zullen hiervan een ontvangstbevestiging per e-mail sturen.
  • Je dient binnen 14 dagen na het verzenden van het formulier de goederen terug te sturen. De kosten van het terugsturen van de goederen zijn voor jouw rekening.
  • Na ontvangst van de retourzending, zullen we de producten beoordelen op ‘verkoopbare staat’. Indien de geretourneerde producten voldoen aan de voorwaarden, zullen we een creditfactuur per mail sturen.

Onze gezamenlijke rechten en plichten bij het retourneren staan uitgebreid beschreven in de Algemene Voorwaarden in artikel 6 t/m 10.